Delen:

Oproepkrachten bediening M/V


Kom jij ons team versterken?

Vanaf medio oktober/ november 2017 hebben wij weer plek voor diverse oproepkrachten bediening (m/v minimaal 2 dagen per week)

Wie ben jij

Je bent minimaal 18 jaar, je bent enthousiast, spontaan en beleefd. Je wilt graag (meer) ervaring op doen in de horeca en je vindt het leuk onze gasten net 'dat stukje meer' te geven.
Je hebt een positieve instelling en je bent bereid op wisselende tijden en dagen te werken, dus ook- meestal - in de weekenden en op feestdagen. (met Kerst werk je minimaal 1 dag)
En, heel belangrijk, je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Als je werkt bij DOK 99 kan je gewoon lekker uitslapen want je begint, meestal, in de (na-) middag of vroege avond, maar je bent- afhankelijk van drukte- wel laat klaar met werken. Dan rijden er geen bussen/trams meer.

Wat ga je doen

Je gaat onze gasten; jong/ oud, families, vriendengroepen en collega's- zowel tijdens het bowlen als tijdens het eten- op een enthousiaste wijze en bedienen. Daar hoort bij het ontvangen en placeren van gasten, maar ook het voorbereiden van de mis-en-place, opnemen en serveren van bestellingen, tafels afruimen, schoonmaken en opnieuw indekken.
Enige technische kennis is mooi meegenomen.
Ervaring in de horeca is een pré, wij vinden uitstraling en motivatie belangrijker!

Wat bieden wij

Een leuke plek- in de hipste bowling van Vlaardingen en omstreken - in een team van enthousiaste, overwegend jonge, collega's.
Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?

Stuur dan je motivatie brief met cv en pasfoto naar t.fennema@dok99.nl t.a.v. dhr. T. Fennema
Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met je op.
Op reacties zonder motivatiebrief, cv of pasfoto kunnen wij helaas niet reageren.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is, hoeveel u betaalt voor uw arrangement en geniet in veel gevallen een iDeal korting.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!