Delen:

Eten en Drinken


Bij DOK 99 Vlaardingen kunt u terecht voor verschillende arrangementen inclusief een uur bowlen. Maar heeft u alleen zin in een hapje eten of een drankje dat bent u ook van harte welkom! Onze sfeervolle serre is afgescheiden van de bowlingban en van het grillrestaurant. En met mooi weer serveren wij al onze gerechten ook buiten op het gezellige terras.

De leukste en smakelijkste arrangementen & gerechten voor u op een rij. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsuitje, een reunie, een 25-jarig huwelijk of een leuk avondje uit met vrienden en familie: Dok 99 Vlaardingen maakt er een gezellig feest van! Naast het bekende steengrillarrangement kunt u ook terecht voor een heerlijk saté-, sparerib of hamburger menu! En een heerlijke barbeque op de echte BLACK BASTARD! Heeft u interesse in een buffet, een gezellige borrel & bite, een barbecue of een feestavond met live muziek neem dan contact op met afdeling reserveringen en wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is, hoeveel u betaalt voor uw arrangement en geniet in veel gevallen een iDeal korting.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!