Delen:

Bowling kinderfeestje


Het allerleukste kinderfeestje van Vlaardingen!

Lekker sportief bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna gezellig met z'n allen frietjes eten aan tafel, dat is één groot feest!
Alles wat je wilt weten over een kinderfeestje lees je op deze pagina.

Het kinderarrangement kost € 12,50 per kind.

Als je reserveert via RESERVEER ONLINE kost het arrangement € 10,50 per kind! Je ziet direct wanneer er beschikbaarheid is en je betaalt direct.
De korting is ALLEEN geldig als je via RESERVEER ONLINE reserveert. BIj reservering aanvragen per mail kost het arrangement € 12,50 per kind en betaal je op de dag zelf.

Op woensdag- en vrijdagmiddag disco bowlen; sportief bowlen met discolampen aan en swingen op de favoriete kinderhits!
Op woensdag en vrijdag zijn wij vanaf 13.00 uur geopend.

TAFELPATAT: niet eten van je bord maar smikkelen en smullen van de berg frites op tafel!

Het kinderfeestje is te reserveren op

woensdag & vrijdag : Disco Bowlen € 12,50 per kind
 • Bowlen van 13.00 tot 14.00 uur en eten van 14.00 tot 15.00 uur.
 • Bowlen van 14.00 tot 15.00 uur en eten van 15.00 tot 16.00 uur.
 • Bowlen van 15.00 tot 16.00 uur en eten van 16.00 tot 17.00 uur.
maandag, dinsdag en donderdag € 12,50 per kind
 • Bowlen van 16.00 tot 17.00 uur en eten van 17.00 tot 18.00 uur.
zaterdag en zondag € 12,50 per kind
 • Bowlen van 13.00 tot 14.00 uur en eten van 14.00 tot 15.00 uur.
 • Bowlen van 14.00 tot 15.00 uur en eten van 15.00 tot 16.00 uur.

Reserveer hier via iDEAL met 15% korting!

Via RESERVEER ONLINE kom je direct op reserveringspagina uit en betaal je € 10,50 per kind i.p.v. € 12,50. Deze korting geldt alleen als je DIRECT reserveert. Je ziet in het overzicht wanneer er beschikbaarheid is en betaalt direct.
Je hoeft geen contact op te nemen om te checken of het goed is gegaan, zodra de betaling is afgerond en afgeschreven komt de reservering automatisch in ons reserveringsysteem terecht.

Als je eerder per mail een reservering hebt gedaan voor € 12,50 per kind en daarna besluit ONLINE een reservering voor € 10,50 te doen vragen wij vriendelijk dit direct aan ons door te geven omdat er anders een DUBBELE reservering voor je genoteerd staat.
Indien je dit niet doorgeeft zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de dubbele reservering aan je door te berekenen.

Eventuele extra drankjes e.d. op de dag zelf besteld worden op de dag zelf afgerekend.
Gereserveerde en betaalde kinderfeestjes kunnen alleen verplaatst worden naar een andere datum, er kan helaas geen geld retour worden gegeven mocht het feestje niet door kunnen gaan op de door jou gereserveerde datum.

Even alles op een rij

 • Het kinderarrangement bestaat uit 1 uur bowlen en 1 uur eten; totaal 2 uur. Het eten bestaat uit frietjes met een snack naar keuze en ter afsluiting een ijsje. Tijdens het bowlen en tijdens het eten serveren wij een glas ranja.
 • Het kinderarrangement kost € 12,50 per kind, als je reserveert via RESERVEER ONLINE betaal je € 10,50 per kind. Deze korting is ALLEEN geldig als je via deze link reserveert!
 • Bedenk - voordat je gaat reserveren- hoeveel kinderen je uit wilt nodigen, op welke datum en op welk tijdstip je het feestje wilt laten plaatsvinden.
 • De kinderen gaan eerst een uur bowlen. Per zes kinderen reserveren wij één bowlingbaan. De hekjes van de banen kunnen automatisch en per speler omhoog of omlaag. DOK 99 Vlaardingen heeft een supermodern score systeem waar je o.a. zelf de namen kan invoeren en met diverse gave spelletjes voor de kids!
 • Bowlen is op eigen risico en geschikt voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar. Wij gaan ervan uit dat je de kleintjes zelf begeleidt tijdens het bowlen.
 • Bowlingschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 31. De kinderen die kleinere voeten hebben mogen- op eigen risico- op eigen binnenschoen bowlen.
 • Bowlingballen hebben per kleur een eigen gewicht. De groene ballen (nr 6) en de oranje ballen (nr 8) zijn het meest geschikt voor kinderen.
 • Tijdens het bowlen serveren wij een glas ranja en nemen wij de keuze voor het eten op. De kinderen kunnen op de dag zelf kiezen uit een frikandel, kaassouflé, kroket of kipnuggets.
 • Na het bowlen gaat iederen gezellig aan tafel. Met feestelijke muziek zetten wij de jarige in het zonnetje en serveren wij frites met mayonaise, appelmoes en de gekozen snack. Bij het eten krijgt iedereen nog een glas ranja en na het eten een ijsje!
 • Wij gaan er van uit dat ouders/ begeleiders zelf niet meebowlen, er hoeft voor hen niet betaald te worden. Alleen de drankjes en eventueel de frites met snack worden berekend.
 • Als je eigen taart meeneemt rekenen wij hiervoor € 1,25 per persoon. Graag vooraf bij reserveren doorgeven of je taart meeneemt.
 • Het is helaas NIET toegestaan eigen drankjes, snackjes, snoep e.d. mee te nemen.

Bowling kinderfeestje
vanaf€ 10,50per kind

Reserveren?

U weet direct of er plaats is, hoeveel u betaalt voor uw arrangement en geniet in veel gevallen een iDeal korting.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!