Delen:

Bedrijfsuitje


Het gezelligste bedrijfsuitje! van 10 tot 170 personen

Bij Dok 99 Vlaardingen wordt uw personeeluitje altijd een fantastisch feest. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen zoals steengrillen, pizza-party of spare-ribs eten en natuurlijk: bowlen! Uw team gaat na een leuke avond weer voldaan naar huis, en u weet zeker dat uw teamuitje weer een groot succes is geweest.


Teambuilding: belangrijk voor ieder bedrijf!

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen gezellig, ze zijn ook goed voor teambuilding! Teambuilding is goed de onderlinge samenwerking, sociale binding, het vertrouwen, de groepsdynamiek en efficiëntie.


Het leukste personeelsuitje vindt u bij Dok 99 Vlaardingen!

Wij snappen dat het de gasten op een goed bedrijfsfeest aan niets mag ontbreken. Als u bij Dok 99 uw bedrijfsfeestje plant, weet u daarom zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Niet alleen hebben uw medewerkers bij ons iets leuks te doen, er wordt ook een topmaaltijd geregeld! Zelfs de drankjes kunnen bij het arrangement worden inbegrepen.
Uw teamuitje wordt bij ons volledig verzorgd, van lekkere voorafjes en buffetten tot samen bowlen in een unieke havensfeer. Zo kunt u samen met uw collega's en medewerkers zorgelijk genieten van een uitdagend potje bowlen en een heerlijk feestmaal op een sfeervolle plek.


Dok 99 Vlaardingen: de perfecte plek voor uw bedrijfsfeest!

Het perfecte bedrijfsfeest plannen? Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep biedt Dok 99 Vlaardingen verschillende uitgebreide arrangementen. Bovendien werken wij graag met u samen om uw wensen goed uit de verf te laten komen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje? Neem dan contact op. Wij spreken graag persoonlijk met u af om uw bedrijfuitje zo goed mogelijk te kunnen regelen.

Vanaf € 19,50 p.p. kunnen wij al een heel leuk uitje voor u samenstellen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via ons aanvraagformulier of bel met afdeling reserveringen tel 010 - 474 07 74.

Bedrijfsuitje
v.a.€ 19,50p.p.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is, hoeveel u betaalt voor uw arrangement en geniet in veel gevallen een iDeal korting.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!