Delen:

All in uitje


Bowlen, eten & drinken!

Het leukste bedrijfsuitje van Vlaardingen!

Het all in steengrillarrangement bestaat uit:

  • 1 uur bowlen.

  • 2 uur steengrillen incl. ijscoupe.

  • 3 uur *drankjes (tapbier, huiswijnen, frisdrank, koffie & thee).

Je beslist zelf- op basis van beschikbaarheid- of je wilt beginnen met bowlen of liever eerst gaat steengrillen.
Bij het steengrillen serveren wij een selectie van de malste stukken vlees: tournedos, varkenshaas, runderburgertjes, varkensfilet en kip shaslick. (totaal 350 gram vlees p.p.) Het vlees grill je zelf op een hete lavasteen van 400 graden. Tevens daarbij vers gesneden ratatouille, aardappelsalade, stokbrood met kruidenboter, verse frites en 4 soorten saus.
Als afsluiter van de steengrill krijg je een feestelijk ijs nagerecht!

Tijdens het bowlen en het steengrillen (totaal 3 uur) zijn de drankjes (tapbier, huiswijnen, frisdrank, koffie & thee) inbegrepen.
De garnituren kan je onbeperkt bijbestellen.

Prijzen en reserveren

Zondag t/m donderdag € 42,50 p.p. incl. BTW

Vrijdag en zaterdag € 46,50 p.p. incl. BTW

Het arrangement is ook vegetarisch of met halal vlees te verzorgen. Graag bij reserveren aangeven.
Het all in bedrijfsuitje is - op basis van beschikbaarheid- te reserveren t/m december 2018! M.u.v. de feest-/ Kerstdagen!

Wilt je meer informatie of reserveren? Neem contact op via het aanvraagformulier of telefonisch met afdeling reservering tel: 010- 474 0774.


Bedrijfsuitje is goed voor teambuilding!

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen gezellig, ze zijn ook goed voor teambuilding. Teambuilding is goed voor de onderlinge samenwerking, sociale bindingm, de groepsdynamiek en het vertrowuen. Bij Dok 99 Vlaardingen wordt uw personeelsuitje altijd een fantastisch feest. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen zoals steengrillen, pizza-party of spare-ribs eten en natuurlijk: bowlen! Uw team gaat na een leuke avond weer voldaan naar huis, en u weet zeker dat het door u georganiseere teamuitje een groot succes is geweest.

Het leukste personeelsuitje van Vlaardingen!

Wij snappen dat het uw collega's op een goed bedrijfsfeest aan niets mag ontbreken. Als u bij Dok 99 uw bedrijfsfeestje plant, weet u daarom zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Niet alleen hebben uw medewerkers bij ons iets leuks te doen, er wordt ook een topmaaltijd geregeld! Zelfs de drankjes kunnen bij het arrangement worden inbegrepen.
Uw teamuitje wordt bij ons volledig verzorgd, van lekkere voorafjes en buffetten tot samen bowlen in een unieke havensfeer. Zo kunt u samen met uw collega's en medewerkers zorgelijk genieten van een uitdagend potje bowlen en een heerlijk feestmaal op een sfeervolle plek.

Dok 99 Vlaardingen: de perfecte plek voor uw bedrijfsfeest!

Heeft u ander wensen? Afhankelijk van de grootte van de groep biedt Dok 99 Vlaardingen verschillende arrangementen. Bovendien werken wij graag met u samen om uw wensen goed uit de verf te laten komen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje? Neem dan contact op. Wij spreken graag persoonlijk met u af om uw bedrijfuitje zo goed mogelijk te kunnen regelen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via ons aanvraagformulier of bel met afdeling reserveringen tel 010 - 474 07 74.

All in uitje
zo t/m do€ 42,50p.p.
vrij en za€ 46,50p.p.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is, hoeveel u betaalt voor uw arrangement en geniet in veel gevallen een iDeal korting.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!